Siste nytt fra Innovasjonsparken
Hold deg oppdatert på de ferskeste nyhetene og les mer om alt det spennende som skjer hos oss!
Hold deg oppdatert på de ferskeste nyhetene og les mer om alt det spennende som skjer hos oss!
Onsdag 26. mars ble foajeen i Måltidets Hus forvandlet til et levende matmarked, der lokalmatprodusenter fra Rogaland fikk vise frem det beste av kortreiste smaker.
Er du klar for å komme i form til sommeren? Nå som våren nærmer seg, har vi pusset opp treningsstudioet vårt i Innovasjonsparken, og det er klart for å gi deg en skikkelig effektiv treningsøkt.
En stor takk til Anja Tollefsen Lussand, gründer og mentaltrener, som ledet oss gjennom et tankevekkende og lærerikt foredrag under Eat, Think & Innovate.
Vi har frisket opp både navn og profil, og med ny nettside og en tydeligere identitet er vi klare for en ny æra.
Forskning viser at 87% av startups tilknyttet en inkubator overlever.
To helseklynger slår seg sammen til Norges største for å drive innovasjon og samarbeid.
Terje Handeland går fortsatt i rett når han snakker om oppdraget han fikk av Arne Rettedal og de andre stifterne av Rogaland kunnskapspark for 30 år siden.
Validé setter sammen alt de har av folk, nettverk og kompetanse og etablerer en helseinkubator i HelseCampus.
Et kraftsenter for vekst og innovasjon innen havbruksnæringen
I Innovasjonsparken jobber vi aktivt for å redusere klimaavtrykket.