Hopp til hovedinnhold
Konfekt og sjokolade laget av Craig Alibone
7. mars 2025
17:30-21:00
Måltidets hus

Sjokoladekurs

Lær og lag fantastisk konfekt av dessertkokk Craig Alibone; prisvinnende sjokolademaker og Valrhona-ambassadør. Kurs og smaksmeny skjer hos Nord Matstudio i Innovasjonsparken.

Påmelding
Når
7. mars 2025
17:30-21:00
Til
8. mars 2025
Hvor
Måltidets hus
Fagområde

Craig Alibone driver et patisserie og champangeria I Bodø. Han har stort fokus på lokale råvarer i sine kaker og konfekter. Vi mener Craig er blant de aller fremste på søtt, her i landet.

Craig blir med oss i Nord Matstudio to kvelder.

7.     mars fra kl 17.30: Sjokoladekurs. Lær og lag fantastiske konfekter fra bunnen av. På dette kurset lærer du å temperere sjokolade, forberede former, lage flere typer fyll og hvordan man dekorerer konfekt. Alt dette mens dere kan nyte noe godt i glasset. Man får med seg hjem konfekten man har laget selv.

Kursavgift: 1395 kr. pr. person. Bindende påmelding

8.     mars fra kl 18.00: Smaksmeny fra Craig. Craig lager sammen med oss i Nord Matstudio en smaksmeny bestående av hans aller beste desserter. Sammen med vår dyktige sommelier, setter vi sammen en drikkepakke som matcher alle dessertene. Her er det plass både på kjøkkenøya, slik at man kan se hvordan kokkene jobber, eller for større grupper opptil 12 personer som får mulighet til eget bord.

Billett: 2195 kr. pr person. Smaksmenyen består av 6 serveringer inkl drikke.

For mer informasjon, eller påmelding, send epost til: rasmus@nordmatstudio.no

Craig Alibone er prisvinnende dessertkokk, og holder kurs og smaksopplevelser hos Nord Matstudio i Innovasjonsparken.
Craig Alibone er prisvinnende dessertkokk, og holder kurs og smaksopplevelser hos Nord Matstudio i Innovasjonsparken.