Hopp til hovedinnhold
Kortreist matmarked Gladmat og Innovasjonsparken
26. mars 2025
10:00-12:00
Innovasjonsparken, Måltidets hus

Matmarked i Måltidets hus

Aldri har lokalmat vært så kortreist for deg. Møt produsentene og smak på gode råvarer og produkt.

Når
26. mars 2025
10:00-12:00
Hvor
Innovasjonsparken, Måltidets hus
Fagområde

Det er gledelig vekst blant lokalmatprodusentene i Rogaland, og kvaliteten er på skyhøyt konkurransenivå. Mange av lokale produsenter har opplevd vekst, utvikling og oppmerksomhet av å være i «stallen» til Gladmat og til næringshagen TEAL. Noen av dem er også kandidater eller tidligere nominerte hos «Det norske Måltid».

Nå kan du møte syv av dem. Innovasjonsparken inviterer til MATMARKED i Måltidets hus, 26. mars.

Hvem deltar med bord og boder?

Sjelden har lokalmat vært så kortreist for deg som jobber på Ullandhaug. På vårt matmarked får du kjøpt grønnsaker fra Wiig gartneri, kaffe fra Austrått, sjokolade fra Fjorden Sjokolade som har vunnet internasjonale medaljer, ost fra Ystepikene på Varhaug, bronsevinner fra oste-VM 2025, og finalist i Det norske Måltid, fermenterte herligheter fra Eimealt, herlige juicer fra Lyngnes gård på Randaberg og sist, men ikke minst; skikkelige godsaker fra vårt eget Nord Matstudio.

La ikke denne sjansen gå fra deg.

Blir det en suksess, så lager vi selvsagt nye markedsdager.

Ta turen innom foajeen i Måltidets hus: 26. mars kl 10.00 - 12.00

Wiig gartneri grønnsaker Gladmat kortreist 2025
Kåre Wiig fra Wiig gartneri er viden kjent for sine tomater. Gartneriet på Wiig sesongåpner 27.mars. Dagen før stiller gartneriet på Matmarked i Måltidets hus, Innovasjonsparken. (Foto: Gladmat)

Osten fra Ystepikene på Varhaug er i verdensklasse. De vant bronse i Oste-VM i 2024, og er finalist i Det norske Måltid 25. april 2025.
Ystepikene på Varhaug er bronsevinner fra oste-VM 2025, og finalist i Det norske Måltid i april 2025 (Foto: Ystepikene)