Hopp til hovedinnhold
Eat think & innovate
3. april 2025
11:15-12:15
Innovasjonsparken

Kunsten å mingle

Hvordan få mest mulig ut av mingling?

Påmelding
Når
3. april 2025
11:15-12:15
Hvor
Innovasjonsparken
Fagområde

For noen er mingling konferansens høydepunkt. For andre et mareritt. Å utvide nettverket, bygge tillit til kunder eller partnere og å knytte kontakter er sykt viktig, men hvordan kan vi lykkes bedre? Er det lurt å forberede seg? Kan en arbeidsgiver forvente resultat av ansattes mingling, eller holder det at de bruker tiden på å snakke med kollegaer og kjente, noe som jo er tryggest?

-Mingling er for viktig for næringslivet til at det ikke skal profesjonaliseres, sier Mathias Renberg og Trond Birkedal i Worsøe Kommunikasjon. De kommer til lunsjarrangementet Eat, Think & Innovate for å fortelle hvordan vi kan bli proffere på å mingle.  

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonsparken, hagen, i3
NÅR: torsdag 03. april kl 11.15 – 12.15
HVEM: Trond Birkedal og Mathias Renberg fra Worsøe Kommunikasjon AS
HVORDAN: Påmelding. Gratis

 

Om foredragsholderne
Trond Birkedal og Mathias Renberg driver Pr- og kommunikasjonsbyrået Worsøe Kommunikasjon. Byrået har spesialisert seg på strategisk kommunikasjonsrådgivning, mediehåndtering og politisk påvirkning for sine kunder. 

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, som serveres av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonsparken. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3 i Innovasjonsparken.