Hopp til hovedinnhold
Eat think & innovate
23. oktober 2025
11:15-12:15
Måltidets hus

Eat, Think & Innovate

Hvordan lykkes bedre med «kalde telefoner» og møtebooking.

Påmelding
Når
23. oktober 2025
11:15-12:15
Hvor
Måltidets hus
Fagområde

Eat, Think & Innovate
torsdag 23. oktober kl 11.15 – 12.15
Påmelding: Ja, jeg melder meg på

 

Hvordan lykkes bedre med «kalde telefoner» og møtebooking

 

Det er ubehagelig å ringe potensielle kunder du ikke kjenner. De fleste skyr såkalte «kalde telefoner», men denne type salg er et fag det er mulig å lære seg, eller få hjelp til. 

- Alle bedrifter i vekst trenger å nå nye kunder. Enten det er for å gjøre markedsanalyser, booke møter eller selge produkter. De fleste tyr til epost, men «har du noen gang fått en epost som var bedre enn en samtale?», sier Christine Baardsen Chin fra Xceed AS.
Hun deler av sine salgskunnskaper på Eat, Think & Innovate. Dit har vi også invitert Martin Lillesand i MaPlan. Han er leietaker i Innovasjonsparken, og bruker Xceed i sitt salgsteam.  

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonsparken, Måltidets hus, møterom «Hos Ingrid» MERK nytt sted.
NÅR: torsdag 23. oktober kl 11.15 – 12.15
HVEM: Christine Baardsen Chin fra Xceed og Martin Lillesand fra MaPlan
HVORDAN: Påmelding. Gratis

 

Om foredragsholderne
Christine Baardsen Chin er forretningsutvikler i Xceed. Hun brenner for at hennes kunder skal nå sine kunder. Martin Lilleland er daglig leder i konsulentselskapet MaPlan, som driver med reguleringsplanarbeid.

 

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, som serveres av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonsparken. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Denne gang møtes vi i møterom «Hos Ingrid» i Måltidets hus.